ЕДУАРДО: «Серйозний футбол для мене закінчений»

Екс-форвард «Шахтаря» близький до того, щоб завершити кар'єру гравця

Колишній футболіст «Шахтаря», лондонського «Арсеналу» і збірної Хорватії Едуардо розповів про те, як у нього йдуть справи зараз, і про що він думає в майбутньому.
«Зараз у мене є пропозиції від невеликих клубів, які грають в Лізі Каріока - це перша частина чемпіонату Бразилії, яка проходить до травня. Мене зовуть в «Боавішту» з Ріо, але рішення я ще не прийняв. У будь-якому випадку кінець моєї кар'єри футболіста наближається. Серйозний футбол для мене закінчений, і скоро я вирішу, чи настав остаточний кінець кар'єри. Я в тому віці, коли я можу попрощатися з грою чи не завтра, а міг би це зробити рік тому, чи вчора».
«Поки у мене немає амбіцій ставати тренером. Я хотів би залишитися у футболі, почав співпрацювати з агентами. Сьогодні я перебуваю в контакті з найбільшими бразильськими агентствами. Я рекомендую молодих і талановитих гравців в інші клуби. Наприклад, недавно я запропонував двох бразильців хорватському «Вараждіну». Що буде далі - подивимося, але я міркую про похід на курси УЄФА, які організовуються для футбольних менеджерів. Такий варіант зараз я знаходжу для себе більш цікавим, ніж тренерська робота. Тому що у мене було б більше часу для спілкування з родиною, а це зараз в моєму житті найголовніше», - заявив Едуардо.
Відзначимо, що з 1 січня 2019 року Едуардо перебуває в статусі вільного агента. Його останньою до поточного моменту командою була польська «Легія».
Олексій Сливченко Джерело: Jutarnji List
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д