Дмитро ГРЕЧИШКІН: «Хочеться грати в єврокубках із року в рік»

Футболіст «Олександрії» підбив підсумки виступу своєї команди в Лізі Європи

28-річний український півзахисник «Олександрії» Дмитро Гречишкін поділився думками про виступ своєї команди в Лізі Європи в поточному сезоні. «Олександрія» не змогла вийти з групи і пробитися в 1/16 фіналу турніру.
- Які ігри запам'яталися в груповому турнірі Ліги Європи?
- Всі шість ігор вийшли непоганими, незважаючи на те, що кілька матчів ми програли. Думаю, в домашній грі з «Вольфсбургом» ми могли розраховувати на більше. Ми добре грали, контролювали гру, але все ж поступилися 0:1. Відчували, що могли в цьому матчі взяти хоча б очко. Запам'яталася остання гра з «Гентом». Перший тайм ми провалили, але 25 хвилин другого тайму, про що потім нам говорили гравці бельгійської команди, були на нашу користь. Ми забили гол, могли не тільки зрівняти рахунок, а й вирвати навіть перемогу.
- Ти брав участь в Лізі Європи з «Зорею», тепер з «Олександрією». Чи можна порівняти цей досвід?
- У будь-якому випадку, це - досвід, а для «Олександрії» він перший в історії клубу. Коли потрапляєш в єврокубки, хочеться брати участь в них постійно, з року в рік. Там грають сильні команди, сильні футболісти і цікаві матчі. Тому будемо ставити завдання, щоб знову бути в єврокубках. У будь-якому випадку, участь в єврокубках - великий плюс для команди, клубу та футболістів.
- Своє майбутнє в наступному році пов'язуєш з «Олександрією»?
- Так, звичайно. На даний момент всі думки в цій команді. Будемо навесні боротися за високі місця.
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 01:38 2

Лідер «Інтер Маямі» на високому рівні провів квітень у Major League Soccer