Браун ІДЕЄ: «В Динамо тренувалися під звуки пострілів»

Екс-форвард киян пішов з українського клубу через війну

31-річний нігерійський екс-форвард «Динамо» Браун Ідеє розповів, чому вирішив покинути київський клуб в 2014-му році. Футболіст був проданий в англійський «Вест Бромвіч» за €12,6 мільйони.
«Чи правда, що ми тренувалися в «Динамо» під звуки пострілів? Це правда. Я був там в розпал війни, і мені було дуже страшно. Багато сцен були страшними, і перше, що я зробив, це взяв свою сім'ю і поїхав в США. У мене не було жодних скарг до «Динамо», вони ставилися до мене з великим професіоналізмом, але мені довелося піти. Ви повинні були мати войовничий характер, щоб протистояти цьому, коли почалася війна. Уявіть, що ви тренуєтеся і слухаєте постріли.
Тому я пішов з моїм агентом до власника команди. Спочатку він не хотів, щоб я йшов, він думав, що це була спроба агента заробити гроші. Ми поговорили по-людськи. Ви не можете жити без своєї сім'ї і працювати в таких умовах. Справа була не в грошах. Це було чисто питання безпеки. Він зрозумів це і відпустив мене», - наводить слова Ідеє портал Sfina.gr.
Контракт Ідеє належав «Динамо» з 2011-го по 2014-й роки. Всього Браун провів за «Динамо» 107 матчів у всіх турнірах, де забив 45 м'ячів і віддав 12 результативних передач. Зараз футболіст захищає кольори грецького «Аріса».
Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 08:19 2

Олександр та його команда не очікували такого результату, Денис завоював титул WBO у легкій вазі

Коментарі