Богдан ЛЄДНЄВ: «Хацкевич не довіряв, з Михайличенком не спілкувався»

Гравець розповів про свій час в молодіжній команді «Динамо»

Хавбек Богдан Лєднєв, який на правах оренди з «Динамо» успішно виступає в складі «Зорі», в інтерв'ю журналу Футбол розповів про свій час в молодіжній команді киян.

- У тій молодіжній команді грали Попов, Миколенко, Шапаренко, Цітаішвілі, Лєднєв, Булеца, Тимчик. Здається, що не команда, а майбутній кістяк «Динамо». Чому на ділі все виглядає інакше, дуже навіть плачевно?
- Хлопці ще молоді, дайте час. До того ж тільки тренер змінився. Все налагодиться!

- З тієї команди найбільшого прогресу досяг Миколенко. Згодні?
- Так. Він колосально прогресує. Це наслідок його працьовитості. У його випадку співпало багато компонентів. Невгамовне бажання, працьовитість, позиція, що звільнилася після травми Піваріча. Якщо позиція зайнята провідними гравцями, молодому гравцеві важче закріпитися.

- «Молодіжка» стала чемпіоном світу. Ви вірите в те, що з цієї команди хтось стане топ-гравцем?
- Я взагалі вважаю українську молодь сильною! Це підтверджують результати на чемпіонатах світу, юнацькі Ліги чемпіонів, де ми вдало виступали, «Шахтар» виходив у фінал (у 2015 році поступилися «Челсі» 2:3. У лондонців з тієї генерації вийшли Крістенсен, Лофтус-Чік, Томорі, Абрахам, Соланке - авт.). Питання в довірі.

- Хто з тренерів київського «Динамо» дав вам найбільше?
- Юрій Леонтійович Мороз. Я фактично тільки у нього і займався. З першою командою при Хацкевичі пройшов всього лише збори. Хацкевич мені не довіряв.

- З Михайличенком хоч раз спілкувалися?
- Жодного разу. Коли я грав за юнацьку команду, він був спортивним директором. Тому логічно, що спілкування не було. Ми не перетиналися.

Іван Зінченко Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 13:53 0

Каталонський клуб гарантував собі участь у Лізі чемпіонів

Коментарі