Георгій БУЩАН: Не всі легіонери Динамо вчать українську або російську мову

Хоча зобов'язані це робити

Воротар «Динамо» Георгій Бущан розповів, що вчить іноземні мови, а ось легіонери команди не завжди виконують свої зобов'язання в плані вивчення української або російської мов.

- Як йде справа з вивченням іноземних мов?
- Намагаюся вчити англійську самостійно. У мене був репетитор з англійської. Плюс, хотів піти на курси, але не змогли мені підібрати графік, оскільки перебуваю в постійних роз'їздах. У другій половині відпустки, думаю, знайдеться час і для англійської.

- Динамівські іноземці відзначають, що мало хто з українців в команді знає англійську мову. Як у вас складається комунікація?
- Дуже добре. Тільки було б бажання. Соль трохи розмовляє і все розуміє, Родрігес і Де Пена також, Кадірі менше за всіх розуміє, Кадар все прекрасно розуміє, просто прикидається (сміється). Наші хлопці, які поїхали в інші чемпіонати, кажуть, що ти повинен вивчати мову країни, в якій перебуваєш і підлаштуватися під реалії. У Франції потрібно вчити французьку, в Іспанії - іспанську і так далі. Але знати англійську повинен кожен.

У наших іноземців в контракті прописано, що за певний період вони повинні вивчити або російську або українську. Більшість цього правила не дотримуються.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі