Прогноз на матчі Тоттенхем - Брайтон, Челсі - Саутгемптон

Прогноз на дев'ятнадцятий тур чемпіонату Англії з футболу

Перед вами прогноз на матчі 19 туру Англійської Прем'єр-ліги, які пройдуть 26 грудня.
1. «Тоттенхем» - «Брайтон», 26.12, 14.30
«Тоттенхем» в минулому турі без особливих шансів поступився «Челсі» з рахунком 0-2. Френку Лемпарду вдалося переграти свого колишнього наставника, Жозе Моуріньо і добути важливу перемогу. «Тоттенхем» же опустився на 7 місце в турнірній таблиці. У другому таймі був вилучений лідер атак команди Хон Мін Сон.
«Брайтон» в минулому турі в рівній боротьбі мінімально поступився в домашніх стінах «Шеффілду». Останнім часом «Брайтон» не радує своїх уболівальників результатом і на даний момент знаходиться на 13 місці в турнірній таблиці.
Ставлю на перемогу «Тоттенхема».
2. «Астон Вілла» - «Норвіч», 26.12, 17.00
«Астон Вілла» в минулому турі з рахунком 1-3 програла «Саутгемптон». Ця поразка стала вже четвертою поспіль для команди і «вілани» справедливо опустилися в зону вильоту, показуючи дуже слабку гру.
«Норвіч» в минулому турі теж поступився, «Вулверхемптону» з рахунком 1-2. За останні 5 турів «Норвіч» зміг набрати лише 2 очки і також продовжує перебувати в зоні вильоту.
Ставлю на «Обидві заб'ють - Так».
3. «Челсі» - «Саутгемптон», 26.12, 17.00
«Челсі» в минулому турі у важливому матчі переміг лондонський «Тоттенхем», яким керує знаковий для «синіх» наставник - Жозе Моуріньо. Френк Лемпард здивував свого досвідченого супротивника вибором схеми, зігравши з трьома захисникам - і впевнено переміг з рахунком 0-2.
Команда займає 4 місце в турнірній таблиці.
«Саугемптон» в минулому турі з рахунком 1-3 переміг «Астон Віллу». Ця перемога була дуже важлива з турнірної точки зору, тому що дозволила «святим» покинути зону вильоту. Проте, говорити про налагодження гри ще дуже рано.
Ставлю на перемогу «Челсі».
Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 21:36 0

Дивіться найкращі моменти матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Футбол | 29.06.2024, 15:40