Микита ШЕВЧЕНКО: «В наступному році Зоря вийде в Лігу чемпіонів»

Поки тільки жарт?

Воротар «Зорі» Микита Шевченко задоволений тим, що команда разом з «Динамо», «Олександрією» та «Десною» бореться за 2-е місце УПЛ, а також розраховує повернутися в єврокубки.

Можливо, навіть вийти в Лігу чемпіонів.

- Наскільки мотивує конкуренція не тільки з «Динамо», але і з боку «Десни» і «Олександрії»?
- Дуже мотивує. Класно, коли є інтрига. Ти слідкуєш не за однією командою, а за декількома, з якими тобі доводиться боротися. Є три-чотири суперники, з якими ти ведеш боротьбу. Це круто. Давно такого в чемпіонаті не було.

- Чи вважаєш недавній матч з «Динамо», в якому ви перемогли на «Олімпійському», яскравою прикрасою осінньої частини?
- Було багато класних ігор. З тим же «Шахтарем», нехай і не досягли позитивного результату, але гра теж виглядала здорово. З «Динамо» теж хороший матч був, вірно підмічено. З лідерами ми добре зіграли і в першому колі, і в другому. Крім того, було багато різних яскравих ігор, наприклад, в єврокубках. Не будемо зупинятися тільки на грі з «Динамо».

- Якщо згадали про єврокубки, то багато емоцій було після проходу «Будучності» і ЦСКА, але ось з «Еспаньолом», на жаль, удача вам не посміхнулася.
- Неприємно було зупинитися за крок від групи. «Еспаньол» - хороший суперник, представник Топ-чемпіонату. Але склалося, як склалося. У наступному році вийдемо в Лігу чемпіонів (посміхається).

Іван Зінченко Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 26 травня 2024, 07:01 0

Джордж Гроувз висловився про українського чемпіона

Коментарі