Микита ШЕВЧЕНКО: «Скрипник сказав, що немає нічого неможливого»

Воротар луганської «Зорі» поділився враженнями від першої частини сезону

26-річний український голкіпер «Зорі» Микита Шевченко підбив підсумки першої частини сезону для луганської команди.
- Вважаю, це півріччя, однозначно, можна занести нам в актив. Так, в команді відбулися зміни, прийшов новий тренер, почався новий футбол, стався новий виток у «Зорі». У ці півроку ми показали досить хороший рівень гри і результату.
- Чи очікував, відверто кажучи, боротьбу не тільки за третє, а й за друге місце?
- Так, про таке думки були. Ще кілька років тому це було, здавалося б, недосяжним завданням. Але і, знову ж таки, не хочу забігати вперед. Закінчиться чемпіонат, тоді будемо дивитися. Так, чемпіонат зараз зрівнявся, за винятком «Шахтаря», у якого зараз солідний відрив. Шанси були, і ми ними скористалися. Ще нічого не закінчилося, і роботи належить виконати ще дуже багато.
Ще перед початком сезону у нас була серйозна розмова з Віктором Скрипником, і він сказав нам, що нічого неможливого не буває. Навів приклади у своїй кар'єрі. Ми повинні жити мрією і серйозними цілями і йти вперед, роблячи все для їх виконання.
- Наскільки освіжив команду прихід Віктора Скрипника?
- Віктор Анатолійович привніс нові ідеї і бачення в нашу гру. Видно, що команда прогресує. Так що прихід Віктора Скрипника освіжив команду грунтовно. Ми сильні духом і колективом, і це важливо.
Михайло Шаповалов Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 18:54 0

Півзахисник «Динамо» прокоментував останній матч в УПЛ