Йоханнес Бьо пропустить січневі етапи Кубка світу

Норвезький біатлоніст буде цілеспрямовано готуватися до чемпіонату світу

Лідер загального заліку Кубка світу Йоханнес Бьо пропустить січневі етапи Кубка світу сезону-2019/20. Цю інформацію 26-річний норвежець підтвердив на прес-конференції після перемоги в мас-старті на третьому етапі Кубка світу у французькому Ансі.
«У січні, крім перебування з родиною, я буду готуватися до чемпіонату світу. На Різдво у мене запланований невеликий тренувальний збір - нічого особливого, звичайний процес. Сподіваюся, все буде добре», - сказав Бьо-молодший.
Відзначимо, що після етапу Кубка світу в Ансі Йоханнес Бьо впевнено закріпився на першому місці в чоловічому тоталі. Відрив від другого місця збільшився до 61 очка, там знаходиться його брат Тар'єй. Француз Кантен Фійон Майє третій, але відстає від Бьо-молодшого без малого на сотню балів.
Швидше за все, перед чемпіонатом світу Бьо-молодший втратить лідерство в загальному заліку Кубка світу, адже в січні відбудуться відразу три етапи - в німецьких Обергофі і Рупольдінгу, а також словенській Поклюці. Чемпіонат світу-2019 прийме італійський Антхольц з 13 по 23 лютого.
Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біатлон | 23 квітня 2024, 17:42 3

У біатлоні Стіна Нільссон успіхів не досягла

Коментарі