Колишній захисник Динамо поскаржився на обман з боку клубу з Італії

Тайє Тайво вважає, що з ним вчинили вкрай нешанобливо

Нігерійський захисник Тайє Тайво, відомий в Україні виступами за «Динамо», поскаржився на те, що керівництво клубу італійської Серії D «Сереньо» не виконало своїх обіцянок перед ним.
«Сереньо» нешанобливо поставився до мене. Вони не ведуть себе так, як роблять серйозні люди. Я дуже добре готовий фізично, і хочу акцентувати увагу на цьому. Кожен день я їздив на тренування «Сереньо» зі Швейцарії, де я живу зараз. На всіх заняттях до мене не було питань і не виникало ні найменших проблем. Насправді, я вже добре влився в колектив, сміявся і жартував з хлопцями».
«Два тижні тому президент «Сереньо» запропонував мені важливий контракт плюс автомобіль для моїх поїздок на роботу. З тих пір я регулярно тренувався і потрапив в число гравців першої команди, хоча і не міг вийти на поле до відкриття вікна міжнародних переходів».
«Проте вчора президент попросив мене повернути машину, а сьогодні через WhatsApp я виявив, що більше не є членом команди. Називати це неповажною поведінкою - занадто просто, вони просто посміялися наді мною. Я серйозна людина і футболіст, я не люблю витрачати час просто так. Вони були зацікавлені в мені, інакше б я міг оцінювати інші варіанти. Я дуже хотів повернутися в Італію. На жаль, будучи громадянином країни, що не входить в ЄС, я міг перейти тільки в клуб із Серії D, тому вирішив прийняти всі економічні аспекти пропонованої угоди», - розповів Тайво.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тайє Тайво погодив деталі особистого контракту з «Сереньо» і повинен був офіційно стати гравцем цієї команди з 1 січня 2020 року, після закінчення угоди з фінським клубом «Рованіемен Паллосеура».
Олексій Сливченко Джерело: Goal.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 3

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі