Ломаченко розповів, коли відбудеться його бій з Теофімо Лопесом

Уже є домовленості про місяць, коли боксери вийдуть на ринг

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO в легкій вазі розповів, коли чекати об'єднання титулів в поєдинку з Теофімо Лопесом.

«Цей поєдинок буде, але це не завжди залежить від менеджера, промоутера і одного боксера. Це ще залежить від іншого боксера. Ми не можемо виключати в ході підготовки травму або ще щось.

На папері вже є домовленість, що бій відбудеться в квітні. Дату ще поки не визначили. Цей бій буде в квітні 2020 року.

Для підготовки у нас вже є налагоджена система, нам просто потрібна дата бою, щоб розуміти, коли вилітати в США».

Ломаченко був на поєдинку Коммі - Лопес і після поєдинку сфотографувався з майбутнім суперником. Цікаво, що Василь ставив перед боєм на перемогу Коммі, але виграш Лопеса, за його словами, навіть краще - бій Ломаченко - Лопес вже створений для того, щоб його продати.

«Що собою являє Лопес? Чесно кажучи, недостатньо було часу, щоб зрозуміти до кінця. Але за ті два раунди, які я побачив, я зрозумів, що у Лопеса є вади і проблеми в захисті. За перший раунд він встиг дуже багато ударів пропустити від Коммі. Причому, таких, які можна було не пропускати. Він не зміг зібратися і визначити свою дистанцію, на якій він повинен був знаходитися. Але в другому раунді він якимось дивом потрапив у Коммі і закінчив поєдинок. Думаю, якщо б не цей щасливий удар, можна було б побачити багато цікавого».

«Чи вразив мене нокаут? Я в цьому плані не особливо вразливий. Тим більше, якщо це стосується мого майбутнього суперника, поєдинку з яким я сильно бажаю. Я не можу об'єктивно оцінити і сказати наскільки мене вразив цей нокаут. Він потрапив, виграв і завоював титул чемпіона світу. Я розраховував, що переможе Коммі. Але тим краще: цей поєдинок створений, щоб його продати».

«Чи можу я пропустити такий щасливий удар? Звичайно. Такий приклад вже був (в поєдинку з Хорхе Лінаресом, - Прим. Sport.ua). Я знехтував своїм захистом і пропустив такий удар», - сказав Ломаченко в інтерв'ю ютуб-каналу Loma official.

Сергій Циба Джерело: LOMA Official TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 14:06 10

Чемпіон світу в легкій вазі впевнений, що Тайсон виграв бій

Коментарі