Баварія - Вольфсбург. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

«Баварія» завершує перше коло матчем проти «Вольфсбурга»

Для мюнхенської «Баварії» перше коло чемпіонату Німеччини буде завершуватися домашнім матчем проти «Вольфсбурга».

Нинішній сезон для чемпіонів Німеччини виходить непростим, і в середині осені це призвело до зміни головного тренера: Ніко Ковача змінив Хансі Флік. Прихід тимчасового нового тренера належного ефекту не приніс: якщо в Лізі чемпіонів у «Баварії» справи йдуть добре, то в Бундеслізі проблем вистачає.

Ще два тижні тому «Баварія» йшла в турнірній таблиці лише сьомою, проте при високій щільності в турнірній таблиці дві поспіль перемоги (6:1 над «Вердером» і 3:1 над «Фрайбургом») призвели до того, що мюнхенський клуб піднявся на більш відповідну для себе третю сходинку.

Проте, команда з такими амбіціями як «Баварія», третім місцем задоволеною бути не може, тим більше, що відставання від сенсаційних лідерів, «РБ Лейпцига» і «Боруссії» Менхенгладбах, становить 4 очки.

Що стосується «Вольфсбурга», то у команди Олівера Гласнера зараз дуже непростий календар. У попередніх трьох турах «Вовки» зустрічалися з «Фрайбургом» (поразка 0:1), «Боруссією» Менхенгладбах (перемога 2:1) і «Шальке» (нічия 1:1) - все цке прямі конкуренти за місця в єврокубках, а тепер ще й матч з «Баварією».

«Баварія» підходить до матчу в далеко не оптимальному складі. Через перебір жовтих карток не зіграє Тіаго Алькантара, через травми - Кінгслі Коман, Лукас Ернандес і Ніклас Зюле, до відсутності якого вже всі звикли. Під питанням також участь у матчі Леона Горецки і Корентена Толіссо.

Незважаючи на це, команда Фліка вважається беззаперечним фаворитом матчу за версією букмекерів. Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,19, на гостей - 17,0. Імовірність нічиї - 8,20.

21 грудня, субота
«Баварія» - «Вольфсбург»
Мюнхен. Альянц Арена. Початок - о 16:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua - 3:1
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 вересня 2024, 01:14 2

Віктор Циганков міг залишити «Жирону» минулого літа