Нагороди ATP: Надаль, Федерер і Маррей отримали престижні премії

Оголошено імена переможців щорічної премії ATP Awards

Названо імена переможців щорічної премії ATP Awards.
Приз «Повернення року» (голосували гравці) отримав британець Енді Маррей, в номінації «Прогрес року» переміг італієць Маттео Берреттіні, а чемпіон Підсумкового турніру NextGen Яннік Сіннер з Італії - в категорії «Новачок року».
Іспанцеві Рафаелю Надалю другий рік поспіль дістався приз імені Стефана Едберга (Stefan Edberg Sportsmanship Award) за професіоналізм, чесну гру і популяризацію тенісу.
За результатами голосування на сайті АТР швейцарцю Роджеру Федереру вдалося в 17-й раз поспіль завоювати нагороду «Фаворит уболівальників» в одиночному розряді, а в категорії пар американці Боб і Майк Брайани стали переможцями в цій номінації в 14-й раз.
У голосуванні своїх колег премію «Тренер року» отримав Жиль Сервара, який співпрацює з Даніілом Медведєвим. Також тренери Тура вибрали Тоні Роуча, 74-річного австралійця, володарем призу імені Тіма Галліксона (Tim Gullikson Career Coach Award).
Південноафриканець Кевін Андерсон отримає Гуманітарну премію імені Артура Еша від АТР, а австралійський журналіст Кортні Волш - приз імені Рона Букман за видатний внесок в сфері медіа.
Тенісисти вибрали і трійку найкращих турнірів сезону: в категорії АТР Мастерс - Індіан-Веллс (в 6 раз), в категорії АТР 500 - турнір в Акапулько (в 3 раз), в категорії АТР 250 - турнір в Досі (в 3 раз за останні 5 років).
Микола Степанюк Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8

Національна збірна України не буде обділена бонусами