Роман ЗОЗУЛЯ: «Все це неправда. Я - патріот України»

Український гравець поспілкувався зі ЗМІ

Український форвард «Альбасете» Роман Зозуля в четвер поспілкувався з іспанськими ЗМІ і прокоментував скандальний епізод в недавньому матчі проти «Райо Вальєкано», коли фани ображали гравця і називали його нацистом.

Матч був перерваний, а багато хто в Україні та Іспанії підтримали Зозулю.

Нагадаємо, Зозуля публічно допомагає і підтримує армію України, проте окремі фани записали гравця в ультраправі угруповання.

«Хочу ще раз сказати: все, що про мене говорять, це неправда. Я футболіст і патріот України. Звичайно, я підтримую свою країну, але я аполітичний і не є прихильником будь-якої ідеології».

«У моїй країні почалася війна, але в той момент у нас не було армії. Всі хотіли допомогти своїм солдатам. Ми не купували зброю. Але давали гроші на медикаменти для порятунку життів, а також одяг. Я вважаю, що допомагати своїй армії і бути патріотом - це не злочин. Якщо я відвідую лікарню і бачу страждання людей, то їм потрібно допомогти. Війна - це страшне явище, і я, вважаючи себе патріотом, допомагав солдатам. Але наш фонд допомагає не тільки солдатам Наприклад, допомагаємо тим, хто хворий на рак».

«До речі, хочу сказати, що я отримав публічну підтримку президента України. Який президент став би підтримувати нациста? І я дякую всім українцям, хто підтримав мене».

«Крім того, дякую всім іспанцям за підтримку і розуміння. Іспанія стала для мене другою домівкою. Я тут вже три роки, і мені подобається ця країна».

«Позов до суду про захист честі і гідності? Я маю намір зустрітися і обговорити це питання з моїми представниками. Потрібно щось робити. Я втомився чути образи на свою адресу. Звичайно, моя сім'я знає, що все це неправда, але маленька дочка задає питання і я не знаю, що їй відповісти», - сказав Зозуля.

Іван Зінченко Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі