Президент Райо Вальєкано: «Я розмовляв із Зозулею і обійняв його»

Рауль Мартін Преса вважає, що його клуб теж став жертвою

Президент «Райо Вальєкано» Рауль Мартін Преса прокоментував ситуацію в поєдинку Сегунди з «Альбасете», який був перерваний після першого тайму через образи українця Романа Зозулі фанатами «Райо»:
«Райо Вальєкано» не дозволить ні за яких обставин ображати гравця. Ми запропонували закрити цю частину трибун, але не змогли гарантувати безпеку. Я думаю, що в найближчі тижні буде обговорюватися можлива дата догравання. Календар завантажений. Нам доведеться шукати кращу дату з можливих.
Ми не можемо звинувачувати всіх людей через деяких. Це було б несправедливо. Сьогодні великої шкоди було завдано «Райо» і футболу. «Райо Вальєкано» не вітає тих, хто не відповідає прийнятим стандартам.
«Райо Вальєкано» вважає, що гравець має право грати по всьому світу незалежно від раси чи ідеології. Ми б хотіли, щоб Зозуля грав. Я розмовляв із Зозулею і обійняв його, тому що він хороша людина і заслуговує на повагу.
Для нас це був життєво важливий матч. Більшість шанувальників висловлювали повагу. Нам шкода і соромно, що це відбувається. Тут гравців навчають повазі.
Ми вживемо заходів, але відповідальні за ідентифікацію повинні відповідати за виявлення цих людей. Санкції для «Райо»? Наш клуб - жертва. Ми зробили все можливе. Тренер закликав до поваги. Ми були жертвою. Ми згодні, що обидві команди повинні грати в кращих умовах. Ми не потерпимо ніякого насильства.
Футбол - це об'єднання, це не роз'єднаність. Не можна дозволяти собі те, що ми випробували сьогодні. Ми просили, щоб це відношення припинилося. Це дуже сумна ніч для «Райо» і спорту. Ми хочемо різко засудити образи, які частина фанатів на трибунах завдала супернику».
Микола Степанюк Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
Коментарі