Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Хотів би зіграти за Динамо. Думаю, хвилин 20 міг би»

Гравець хотів би допомогти своїй колишній команді

Екс-форвард «Динамо» Артем Мілевський після завершення сезону в Білорусі проводить час в Києві, а в четвер буде на трибунах під час матчу Ліги Європи проти «Лугано».

«Не відчуваю себе VIP-персоною на матчі. Звичайно, мені хочеться вийти на поле і зіграти за «Динамо». Думаю, хвилин 20 зіграв би і допоміг би команді. Мені дуже приємно тут перебувати. Був на грі з «Зорею» - дуже шкода, що програли. Маю велику надію, що сьогодні хлопці пройдуть далі. Сподіваюся, вони зберуться на матч, тим більше, що стільки людей прийде. У відпустку треба йти в хорошому настрої. Повернення в «Динамо»? Це тільки розмови, нехай цього хочуть вболівальники і я сам».

«Киянам треба створити колектив, який буде не тільки на полі, але і в роздягальні. Нам в Бресті теж було не просто, але ми змогли. Нехай хлопці не ображаються, але хочеться, щоб була команда. Щоб хтось когось убив, заступився за партнера... Треба зібратися, відкинути думки про Мальдіви і Дубаї і зіграти дві найближчі гри так, щоб не було соромно».

«Потрібно померти на полі. Хочеться бачити, що пацани виходять з бажанням виграти і порадувати уболівальників», - сказав Мілевський.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 25 травня 2024, 09:47 1

Представник Філіпа Хрговича хоче, щоб український чемпіон звільнив титул IBF

Коментарі