Ріднау-2019. Семенов і Цимбал потрапили в квіти в суперспринті

Українські біатлоністи були близькі до потрапляння на подіум

У четвер, 12 грудня, в італійському Ріднау в рамках другого етапу Кубка IBU відбулася чоловіча суперспринтерська гонка.
Слідом за сріблом Анастасії Меркушиної, поповнити медальну скарбничку України мали біатлоністи чоловічої команди Б. Сергій Семенов і Богдан Цимбал перші три вогневі рубежі пройшли без промахів, проте на завершальній стрільбі були змушені діставати по запасному патрону.
Семенову уникнути штрафного кола вдалося, а ось Цимбалу довелося подолати зайві 75 метрів дистанції, після чого поборотися за місце на подіумі у Богдана шансів не було. Сергій на заключне коло йшов другим, маючи шість секунд гандикапу над французом Перрілья Боттоне, який в той момент був четвертим. Але завоювати медаль Семенову не вдалося, він став лише четвертим.
Проте, українські біатлоністи можуть занести собі цю гонку в актив. Семенов і Цимбал потрапили в топ-6 і отримали право взяти участь у квітковій церемонії. Для ще одного українця Андрія Доценка гонка завершилася невдало, після трьох штрафних кіл він фінішував 27-м.
Перемогу здобув відомий норвежець Ларс-Хельге Біркланд, друге місце у представника Італії Руді Дзіні. Замкнув трійку призерів вищезгаданий француз Мартен Перрілья Боттоне.
Результати гонки:
1. Ларс-Хельге Биркланд (1+2) 14:39,6
2. Руді Дзини (0+1) +7,5
3. Мартен Перрилья Боттоне (0+3) +8,5
...
4. Сергій Семенов (0+1) +9,0
6. Богдан Цимбал (1+1) +12,4
27. Андрій Доценко (3+3) +1:48,6
Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі