Мирон МАРКЕВИЧ: «Боляче дивитися, як грає Динамо»

Спеціаліст розкритикував київський клуб і донецький «Шахтар»

Колишній тренер «Металіста», «Дніпра» і збірної України Мирон Маркевич розкритикував київське «Динамо» і донецький «Шахтар».
- Ви багато критикуєте «Динамо», «Шахтар» - набагато рідше. «Гірників» нема за що критикувати? Або вас про них не питають?
- По-перше, «Шахтар» тримається на рівні. Я вболіваю за «Динамо» з шести років. З того моменту, як потрапив до Києва на футбол. «Динамо» було візитною карткою України. Ще за часів СРСР. Зараз боляче дивитися, як команда грає. Я пам'ятаю зовсім інше «Динамо». Тільки це мене турбує. А те, що вони на мене ображаються... Нехай ображаються, заради бога. Покажіть свою роботу. Вже не можемо «Мальме» обіграти, про що ми говоримо...
У «Шахтаря» дійсно серйозна футбольна школа. Але я просто не бачу вихованців цієї школи. Купують в Бразилії хороших футболістів, немає питань. Але така сильна школа, в Україні збирають сильних молодих футболістів. Але щось я їх не бачу в основному складі.
- Чому так? Не дають шансів?
- Не знаю, можливо. Їх тренував Фонсека, тепер новий тренер. А гравців не видно. Десь Коваленко виходить... Але він починав набагато краще, зараз знітився. Кривцов і Степаненко - запорізькі. А де молоді вихованці «Шахтаря»? При тому, що у них дуже сильна школа.
Михайло Шаповалов Джерело: Stargorod Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 16:14 5

Віталію Миколенку може знадобитися операція

Коментарі