Гліб КРИВОШАПКІН: «Нічого серйозного від збірної Франції я не побачив»

Гравець збірної України задоволений перемогою в товариському матчі

У товариському поєдинку між молодіжними збірними України та Франції сильнішими виявилися господарі майданчика, які з мінімальним рахунком в додатковий час обіграли своїх візаві (5:4). Один з героїв матчу Гліб Кривошапкін прокоментував результат гри:
- Як почуваєшся? Адже ти найостаннішим приїхав на збори.
- Відчуваю себе добре. Нормальна фізична форма.
- Товариська гра була генеральною репетицією. Адже з французами ми побачимося вже скоро, на чемпіонаті світу. Чим вони здивували тебе в сьогоднішньому матчі?
- Нічого не здивували. До сьогоднішньої зустрічі ми готувалися як до звичайного поєдинку. І вони, власне, нічого такого не показали. Так, хороша команда, але серйозного я від них нічого не побачив. Та й по результату було видно, що гра рівною була.
- Три шайби ви пропустили з різницею в декілька хвилин. У чому була проблема?
- Чесно кажучи, я не бачив, як ми пропускали, тому, що була важка зміна, і потрібно було віддихатися. Тому не можу сказати, з чим це було пов'язано. Думаю, тренери вкажуть нам на наші помилки, і ми зробимо правильні висновки.
- Розкажи ще трохи про старт сезону в чемпіонаті США. Швидко встиг перебудуватися на інші швидкості?
- Стартував цього сезону дуже добре. Насправді, я здивований, що так швидко і легко влився в абсолютно інше середовище. Тренери прийняли мене тепло, з розумінням.
Максим Гаптар Джерело: УХЛ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 17:55 36

Микола Сираш не виходить на зв'язок тривалий час