Артем ФАВОРОВ: «У Карпат хороший підбір футболістів»

Півзахисник «Десни» сподівається, що його команда зуміє перемогти у Львові

У неділю «Десна» у Львові зіграє з місцевими «Карпатами» - передостанньою командою УПЛ. Про очікування від матчу розповів півзахисник «сіверян» Артем Фаворов.

- Наскільки складною для команди була перемога над «Олександрією»?
- Кожна гра в нас важка. Й ця - не виключення. Складні зимові погодні умови… Але всі хлопці молодці - билися до останньої секунди. Якщо виграли, вважаю, всі спрацювали на «відмінно».

- В останніх матчах, зокрема у зустрічі з «Олександрією», Ви граєте глибше у середині поля - не на звичній позиції атакуючого, а на місці центрального півзахисника. Наскільки зручно у цій ролі?
- Функції більш-менш однакові. Зараз кожен має вміти й атакувати, й захищатися - це вимоги сучасного футболу. Якщо виграли, значить, був корисний для команди.

- Попереду «Карпати» - команда, яка вже 9 матчів в УПЛ не може здобути перемогу. Але нещодавно «Десна» втрачала очки у іграх з «Дніпром-1» та «Колосом», які до цього також кілька матчів не набирали очок. Як не втратити очки у львівському протистоянні?
- Ці серії важливі хіба що у плані психології. Я дивився кілька матчів «Карпат»: в них дуже добра команда, новий (відносно нашої попередньої гри) тренер, непоганий підбір футболістів, до того ж вони грають вдома, а на Заході України завжди важко даються ігри… Ми спробуємо показати гарний, красивий футбол. Але, найголовніше, щоб цей футбол приніс нам очки…

- Ви казали про вболівальників «Карпат»… Чи чекаєте на підтримку чернігівців у недільному матчі?
- Звичайно, наші вболівальники завжди присутні у Львові. Для нас це дуже важливо, ми чуємо їхню підтримку, й це додає нам сил та емоцій, адже граємо далеко від дому. Будемо сподіватися, що порадуємо чернігівців й грою, й результатом.

Олександр Тішура Джерело: ФК Десна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 07 травня 2024, 12:30 5

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A