Олександрія – Ворскла – 3:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку сімнадцятого тура Української Прем’єр-ліги

Українська Прем'єр ліга. 17-й тур.

Олександрія - Ворскла - 3:0

Запорожан, 59, Ковалець, 76, 85

Пашаєв, 17, Лучкевич, 54 - Васін, 48, Коломоєць, 62, Артур, 67, Ндиайе, 83, Очигава, 89

Олександрія: Паньків - Мірошніченко, Бабогло, Дубра, Пашаєв - Запорожан, Гречишкін (Грицук, 90), Банада (Ковалець, 27, Тейшейра, 88) - Третьяков, Безбородько, Лучкевич.

Запасні: Білик, Стецьков, Довгий, Задерака.

Ворскла: Різник - Сапай, Ндіайє, Чеснаков, Пердута - Скляр (Кравченко, 77) - Ребенок, Луїзао (Очігава, 86), Васін, Артур (Кане, 72) - Коломоєць.

Запасні: Ткаченко, Мартиненко, Петрович.

Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)

Стадіон: КСК «Ніка» (Олександрія)

Наші оцінки:

Заміни Олександрія: Ковалець - 7,0, Тейшейра - б/о, Грицук - б/о.

Заміни Ворскли: Кане - 4,5, Кравченко - 5,0, Очигава - б/о.

У суботу, 7-го грудня, відбудеться поєдинок сімнадцятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Олександрія» битиметься проти полтавської «Ворскли». Матч пройде в Олександрії, на поле КСК «Ніка», початок о 14:00.
Команді Шарана необхідно терміново приводити у порядок свою бойову готовність перед заключним поєдинком групового етапу Ліги Європи УЄФА проти бельгійського «Гента». Протистояння з «Вольфсбургом» (0:1) не залишило сил у «Олександрії» перед матчем минулого футбольного вік-енду проти чернігівської «Десни» (0:2), через що «поліграфи» були фактично відкинуті від претензій на другий рядок турнірної таблиці перед відходом на зимову паузу. А ось «Ворскла», навпаки, під керівництвом Юрія Максимова зуміла здобути довгоочікувану перемогу в матчі проти «Колоса» (1:0), і тепер серйозно замислилася про вихід з підвалу «елітної» першості.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Олександрією» та «Ворсклою». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 вересня 2024, 20:58 17

Алексія Паділья знайшла нового кумира – Ансу Фаті

Коментарі