Давид Лем'є – Макс Бурсак. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок відбудеться 7 грудня в Монреалі

7 грудня о Монреалі (Канада) відбудеться поєдинок, в якому український боксер, колишній претендент на титул WBC у другій середній вазі Макс Бурсак (35-5-2, 16 КО) зустрінеться з колишнім чемпіоном IBF Давідом Лем'є (40-4, 34 КО). Поєдинок розпочнеться 8-го грудня не ранше 05:00 за Києвом.
30-річний Давід Лем'є повертається на професійний ринг через 14 місяців. Досвідчений канадець в далекому 2015-му році заволодів титулом чемпіона світу за версією IBF. Але довго відчути себе чемпіоном він не зміг. Вже через чотири місяці він зустрівся з Геннадієм Головкіним і поступився йому нокаутом.
Останній бій Лем'є провів у вересні 2018 року, коли в першому раунді нокаутував Гарі О'Саллівана. Пізніше його переслідували травми, через що кілька його поєдинків було скасовано. Тепер канадець повертається в бою проти досвідченого українця.
35-річний Макс Бурсак пройшов свій пік. Останній статусний поєдинок українець провів в 2017-му році, коли оскаржив титул WBO в бою з Гільберто Раміресом, але поступився одноголосним рішенням суддів. Після цього Бурсак провів три поєдинки, здобув перемоги над Сосо Абуладзе і Беко. Мухулішвілі, а між ними звів внічию зустріч з Мухіддіном Ражапбаєвим.

Прогноз на бой:

Незважаючи на те, що Бурсак має перевагу над Лем'є в плані активності в рингу, фаворитом є канадець. Але навіть простій тривалістю в 14 місяців не повинен надто позначитися на місцевому боксері. Давид Лем'є є більш статусним боксером, має вищий клас, а з такими суперниками у Бурсака навіть в кращі роки були проблеми. У 35 років Максу буде складно протистояти такому опонентові.
Рекомендована ставка - перемога Лем'є рішенням суддів.

Вечір боксу в Монреалі:

Давід Лем'є - Макс Бурсак
Арсланбек Махмудов - Семюел Пітер
Саймон Кін - Сергій Ляхович
Кім Клавель - Гаона Сагахон
Матьє Жермен - Гілберто Меза
Лексон Матьє - Роландо Паредес
Ейвері Мартін-Дюваль - Рауль Корона.
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 28

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі