Заява Динамо: «На матч із Зорею рішення КДК не впливає. Чекаємо глядачів!»

Столичний клуб подав апеляцію на рішення КДК УАФ, і покарання відкладено

Київське «Динамо» на офіційному сайті роз'яснило ситуацію щодо рішення КДК УАФ про дискваліфікацію стадіону на один матч і запросило глядачів на найближчий поєдинок з «Зорею», який відбудеться 8 грудня:
«До завершення календарного року першій команді «Динамо» залишилося провести три матчі. Всі вони за своєю важливістю і інтризі схожі з фінальними поєдинками.
Перший з них відбудеться в найближчу неділю на «Олімпійському». Суперник - «Зоря», яка зараз демонструє дуже якісний футбол і претендує на найвищі місця в цьому сезоні Favbet Ліги. На даний момент «Динамо» і «Зорю» розділяє всього два очки, команди займають сусідні місця в турнірній таблиці - друге і третє відповідно. Тому гра обіцяє бути вкрай інтригуючою і цікавою для глядачів. Як, взагалі-то, й більшість матчів між «Динамо» і «Зорею» на протязі останніх сезонів. Нагадаємо, в першому колі команди завершили особистий поєдинок результативною нічиєю 2:2.
Відзначимо, що на цей матч не впливає рішення Контрольно-дисциплінарного комітету УАФ за підсумками гри «Шахтар» - «Динамо» про присудження клубу проведення одного домашнього матчу без глядачів. Це рішення зараз проходить процедуру оскарження, апеляційні процеси тривають, а це значить, що вболівальники зможуть підтримати команду безпосередньо на стадіоні.
А значить, динамівці чекають свого 12-го гравця у неділю о 17:00 на «Олімпійському»! Підтримка в таких матчах дуже важлива для гравців. Давайте енергією трибун допоможемо біло-синім завершити рік позитивними результатами. Чекаємо вас на стадіоні!»
Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 1

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі