Директор Льєрс Кемензонен: «Сумніваюся, що Каргбо буде добре в Динамо»

У колишньому клубі новобранця «біло-синіх» скептично сприйняли вибір свого екс-футболіста

Сьогодні «Динамо» оголосило про підписання контракту з 19-річним бельгійським форвардом Ібрагімом Каргбо. Кияни уклали контракт з нападником на 3,5 роки.
У «Динамо» Каргбо перейшов на правах вільного агента, так як в середині листопада нібито через сімейні причини розірвав контракт з «Руселаре». Трохи раніше футболіст покинув ряди клубу «Льєрс Кемензонен», де виступав на правах оренди з «Руселаре».
«Ібрагім - це футболіст, який був радий грати в нашій команді. Але все вирішив його батько, який смикає за ниточки. Я сумніваюся, що перехід в «Динамо» Київ для Каргбо-молодшого - це добре. У нього, звичайно, є талант, але я думаю, що він міг би куди краще розвиватися в нашій команді. Сподіваюся, що Ібрагім колись візьме на себе вирішення питань щодо своєї кар'єри, і буде в порядку», - заявив генеральний директор «Льєрс Кемензонен» Йорик Торріле.
Відзначимо, що після оголошення про перехід Ібрагіма Каргбо в «Динамо» відомий агент Дмитро Селюк в соцмережах повідомив, що молодий бельгієць є його клієнтом.
Олексій Сливченко Джерело: Het Laatste Nieuws
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:00 2

3–6 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі