Юрай САНІТРА: «На останньому колі вирішили поберегти Підручного»

Наставник збірної України – про виступ підопічних в спринті

Старший тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра прокоментував виступ своїх підопічних у спринті на етапі Кубка світу в шведському Естерсунді.
Нагадаємо, найкращим з українців став Артем Прима, який з двома промахами в пасиві зайняв 35 місце. Решта наших біатлоністів не потрапили в очки.
«Дивлюся на гонку як на перший особистий старт сезону. Всі чекали, як пробіжить Діма Підручний - думаю, що перші два кола ногами йшов дуже добре, працював в контакті з найшвидшими спортсменами, допустив стоячи три промахи, думаю, через проблеми зі спиною. На останньому колі вже вирішили поберегти його, так що, з огляду на проблеми, непогано пробіг.
Артем Прима почав перше коло трошки з запасом, на другому вже почав розганятися, але не вийшло зі стрільбою. Антон Дудченко перед гонкою дуже сильно переживав - все-таки дебют! Думаю, він пробіг непогано - ногами був на рівні Ткаленка і Прими.
Ткаленку потрібно було стріляти краще. Лесюк поки на трасі відчуває себе не дуже впевнено, але стрільбу він провів на рівні експерта - на стійці швидко відпрацював в нуль. Скажу так: є над чим працювати і є хороша база, але сьогодні не вийшло зі стрільбою.
Якщо все буде в порядку, в наступній гонці побіжать Дмитро Підручний, Артем Прима, Артем Тищенко та, судячи з сьогоднішнього старту, Ткаленко і Дудченко», - сказав Санітра в коментарі телеканалу «UA: Перший».
Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 00:21 3

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги