Олександр ЗУБКОВ: «Чим раніше їдеш до Європи, тим краще»

Хавбек «Ференцвароша» - про перехід в чемпіонат Угорщини

Півзахисник «Ференцвароша» Олександр Зубков розповів про те, як йому вдалося адаптуватися до життя в Угорщині:

- Ти повністю адаптувався?
- Коли приїхав на збори, відразу хлопці зайшли, все показали, відразу видали екіпіровку. Відразу ж переговорив з Ребровим, пояснив, що від мене потрібно.

Допомогло, що останні три місяці займався в Маріуполі англійською. Розумію, що говорять навколо. Єдине, що до практики були деякі проблеми, зараз трохи краще, доводиться розмовляти, спілкуватися. В принципі, адаптований повністю.

- Готував себе до переходу в іноземний чемпіонат?
- Звичайно, хотілося їхати в Європу, пробувати себе там. Все ж чемпіонат України зараз трохи слабкіший. Хотілося спробувати себе в Європі, чим раніше їдеш, тим потім легше.

- Як клуб прийняв?
- Тут немає такого, що дають гроші на машину, квартиру. Зарплата плюс бонуси. Квартиру хлопці теж відразу допомогли знайти, звернувся до адміністрації. Знайшли квартиру в районі, де, напевно, людей 10 з команди живе, там 4-5 будинків.

- Наскільки фактор Реброва був вирішальним?
- Не скажу, що «Ференцварош» був єдиним варіантом. За мною стежило ще кілька клубів, але конкретного взагалі нічого не надходило, крім «Ференцвароша». Навіть не думав, коли керівництво клубу звернулося до мене. Я відразу сказав, що готовий їхати, коли переговорили.

Раніше Зубков заявив, що чемпіонат Угорщини сильніший за УПЛ.

Олег Дідух Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі