Баварія — Баєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Чи зможе мюнхенська команда продовжити свою переможну серію?

У суботу, 30-го листопада, відбудеться поєдинок 13-го туру чемпіонату Німеччини з футболу, в якому мюнхенська «Баварія» прийме леверкузенський «Баєр».
Схоже, що відставка Ніко Ковача з посади головного тренера «Баварії» на початку листопада позитивно позначилася на мюнхенській команді. Судіть самі: перемога 4:0 над дортмундською «Боруссією» вдома і 4:0 з «Фортуною» на виїзді. У Лізі чемпіонів - 2:0 з «Олімпіакосом» і 6:0 з «Црвеною Звездою». Ось це прискорення! Нинішній наставник «Баварії» Ханс-Дітер Флік знайшов підхід до команди.
У «Баєра» все далеко не так гладко. У шести останніх матчах чемпіонату Німеччини «фармацевти» зуміли здобути лише одну перемогу, відкотившись на дев'яте поточне місце. Після 12-ти зіграних турів у «Баєра» всього 19 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 18-16. «Баварія» посідає третю сходинку в турнірній таблиці, маючи 24 очки за різниці забитих і пропущених м'ячів 33-16.
«Баєр» - дуже сильна команда, яка грамотно діє позиційно і грає в агресивний футбол, намагаючись оборонятися далеко від своїх воріт. Вони грають в футбол, схожий на наш. Тому на нас чекає захоплюючий матч. Ми добре підготували команду до того, що її чекає. Ця команда хоче грати в футбол і обігравати суперника. Вони діють дуже сміливо», - поділився очікуваннями від поєдинку наставник «Баварії» Ханс-Дітер Флік.
Фаворит майбутньої зустрічі очевидний, і це зовсім не «Баєр». «Баварія» повинна здобути впевнену перемогу і продовжити гонку за черговим чемпіонським титулом.
Букмекери також вважають «Баварію» фаворитом. Коефіцієнт на перемогу господарів становить приблизно 1,3. На перемогу «Баєра» - близько 9,5. Нічия оцінюється коефіцієнтом 6,2.
Орієнтовні склади:
«Баварія»: Нойер - Павар, Алаба, Мартінес, Давис, Кімміх, Горецка, Гнабрі, Мюллер, Коман, Левандовскі.
«Баєр»: Градецьки - Бендер, Та, Бендер, Венделл, Демірбай, Арангіс, Діабі, Амірі, Белларабі, Фолланд.
Не зіграють: Арп, Ернандес, Зуле - Пог'янпало, Вайзер.

30 листопада, субота

«Баварія» - «Баєр»
Мюнхен. Стадіон «Альянц Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua - 2:0
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 26 вересня 2024, 20:09 15

Визначено чвертьфінальні пари: Україна – Венесуела, Бразилія – Марокко