ФЕДОРЧУК: «У грі з Вольфсбургом Олександрії не можна думати про преміальні»

Спеціаліст поділився очікуваннями від важливого матчу української команди в Лізі Європи

Відомий український тренер Олег Федорчук прокоментував майбутній матч групового етапу Ліги Європи між «Олександрією» та «Вольфсбургом».
«У майбутній зустрічі «Олександрії» важливо буде не пропустити в перші 20 хвилин. Вже дуже гарні німці в контратаках. На мій погляд, зараз підопічні Олівера Гласнера перебувають в кращій формі, ніж це було у вересні.
Варто зазначити, що німці грають у три захисники і три нападники. У нашому чемпіонаті таку схему ніхто не застосовує. До цього потрібно звикати. Та й клас «Вольфсбурга» набагато вищий ... Залишається сподіватися тільки на диво.
Володимир Шаран передбачуваний у своїх рішеннях, але в цьому немає нічого поганого. Повторюся, сувора дисципліна і надійна гра в обороні не раз приносили результат олександрійцям. Плюс, вдалі стандарти. З естетичної точки зору, такий футбол не всім подобається, але він приносить результат. Тому, вважаю, тренер знаходиться на своєму місці. З тими ресурсами, які є у наставника, це максимум, що можна вичавити.
До речі, фінансова стабільність клубу, це ще один ключ до успіху. Але в таких матчах, як з «Вольфсбургом», про фінансове заохочення не варто думати до гри, можна перегоріти. Вірю, що з мотивацією в української команди все буде добре, матч з «Сент-Етьєном» дає привід на це сподіватися. Навіть нічия залишає шанси на подальшу боротьбу за вихід з групи, але зробити це буде вкрай складно», - сказав Федорчук.
Нагадаємо, що гра «Олександрії» і «Вольфсбурга» відбудеться 28 листопада у Львові. Початок матчу о 19:55.
Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 11:28 0

Минулого вікенду «шпори» програли «Арсеналу», ще раз оголивши серйозну прогалину у підготовці