Тренер Мотора: «Все, як і раніше, в наших руках»

В.о. наставника «Мотора» Ростислав Ланевич - про вирішальний матч в Лізі чемпіонів з «Порту»

У домашньому поєдинку з «Порту» вирішиться, чи продовжить «Мотор» боротьбу за вихід в плей-оф Ліги чемпіонів. Виконуючий обов'язки головного тренера запоріжців Ростислав Ланевич запевнив, що його команда буде грати на перемогу.

«Завдання у «Мотора» незмінні - в кожному матчі грати на перемогу. Мені сказали працювати впевнено і спокійно готувати команду до наступних матчів Ліги чемпіонів і чемпіонату України».

«Намагаємося відновитися після виїзних матчів і відпрацювати деякі нові схеми. «Порту» і БГК імені Мєшкова здобули перемоги, тому наше завдання стає ще більш складною.

Налаштовуємося на перемогу, хоча розуміємо, що суперник дуже кваліфікований. «Порту» в цьому сезоні вдало грає в Лізі чемпіонів. Ми розбираємо їх гру і готуємо свої напрацювання, спробуємо нейтралізувати їх гру в нападі. Думаємо, вони будуть багато грати 7 на 6, тому нам є до чого готуватися».

«Як оцінюю два спарених виїзних матчі? Шкода, що нам не вдалося взяти очки у Франції. До позитиву можна віднести нічию в Кілі. Але наші конкуренти - «Порту» і БГК імені Мєшкова - виграли. Тому зараз ми не дивимося на наші очки, а більше сконцентровані на нашій грі. Все як і раніше в наших руках», - зазначив Ланевич.

Після 9-ти турів в активі «Мотора» всього два очка і останнє місце в турнірній таблиці.

Турнірна таблиця Групи B

Поєдинок «Мотор» - «Порту» відбудеться в середу, 27 листопада, в Запоріжжі. Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Мотор» - «Порту».

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:29 36

Микола Сираш не виходить на зв'язок, «Хуст» попросив підтримки в УАФ