Андрій ВОРОБЕЙ: «Шансів на благополучний результат у грі з Сіті дуже мало»

Колишній гравець «Шахтаря» поділився очікуваннями від матчу в Манчестері

Колишній гравець «Шахтаря» Андрій Воробей поділився думкою про майбутнє протистояння «гірників» з «Манчестер Сіті» в рамках 5-го туру Ліги чемпіонів.
«Потрібно чесно зізнатися, що підбір футболістів - навіть якби грали Марлос і Тайсон - у англійців вищий, ніж у нашої команди. Після жеребкування всі розуміли, що проти «Сіті» шансів практично немає, що і підтвердив перший поєдинок в Харкові. Потрібно все оцінювати тверезо і розумно.
Якщо останнім часом Марлос трохи випадав із гри, то Тайсон - це незамінна особистість, через якого розганяються все атаки. І це велика втрата для команди.
Будемо сподіватися, що «Шахтар» зіграє гідно, але шансів на благополучний результат, враховуючи хоча б нічию, дуже і дуже мало. Навіть якщо і програємо, це не буде катастрофічно.
Судячи з того, як грали в останній грі чемпіонату, видно було, починали з п'ятьма захисниками, а також відпрацьовували відхід всієї командної на свою половину поля. Моделювали захисний варіант ведення гри.
Все повинно вирішитися в останньому матчі проти «Аталанти», і це зрозуміло як для нас, так і для італійців і хорватів. Повторюся: поразка в Англії не буде катастрофою. Головне, щоб її не було в завершальному поєдинку з «Аталантою»», - сказав Воробей.
Матч «Манчестер Сіті» і «Шахтаря» відбудеться 26 листопада, початок матчу о 22:00 за Києвом.
Максим Гаптар Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі