Реал - ПСЖ. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

«Реал» зіграє з ПСЖ в центральному матчі п'ятого туру Ліги чемпіонів

Найбільш гучною вивіскою п'ятого туру Ліги чемпіонів стане протистояння в Мадриді, де «Реал» зіграє з ПСЖ.

Мотивації в майбутньому матчі явно буде більше у «Реала». ПСЖ поки що йде зі стовідсотковим показником (12 очок в 4 турах), і вже достроково забезпечив собі вихід з групи. Тепер перед парижанами стоїть завдання забезпечити собі перше місце в Групі А, і навіть поразка в Мадриді не дуже ускладнить виконання цього завдання.

У той же час, «Реал» напевно захоче взяти реванш за принизливу поразку в Парижі в першому турі з рахунком 0:3. Та й завдання виходу в плей-офф підопічні Зінедіна Зідана поки що не виконали. І поразка від ПСЖ в майбутньому матчі, в поєднанні з перемогою «Брюгге» над «Галатасараєм» раптово дасть бельгійському клубу шанси на вихід в плей-офф.

У своїх національних чемпіонатах обидві команди буксують і не вражають своєю грою. Однак рівень конкуренції в чемпіонаті Франції дозволяє ПСЖ навіть при настільки блідій гри впевнено лідирувати в турнірній таблиці. У той час як у «Реала» чемпіонська гонка з «Барселоною» максимально напружена: після 14 турів у команд по 28 очок і перенесена очна зустріч в запасі.

У майбутньому матчі обидві команди зіграють далеко не оптимальними складами. У «Реала» в лазареті Марко Асенсіо, Хамес Родрігес, Начо і Лукас. Наставник ПСЖ Томас Тухель точно не зможе розраховувати на Лейвіна Курзава. Також під питанням участь в матчі Тіло Керера, Тома Меньє і Андера Еррери.

Букмекери фаворитом майбутнього матчу вважають «Реал». Коефіцієнт на перемогу підопічних Зінедіна Зідана - 2,38, на ПСЖ - 2,75. Імовірність нічиєї - 3,78.

26 листопада, вівторок
Реал - ПСЖ
Мадрид. Стадіон Сантьяго Бернабеу. 22:00
ТБ-трансляція на Футбол 2
Прогноз Sport.ua - 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 10:19 0

Діогу Кошта може продовжити кар'єру в Ла Лізі, якщо німець не відновить форму після травми

Коментарі