Шахаб ЗАХЕДІ: «Дебютний гол присвячую Вісенте Гомесу»

Форвард «Олімпіка» вдячний головному тренеру за довіру

Нападаючий донецького «Олімпіка» Шахаб Захеді прокоментував перемогу над львівськими «Карпатами» (2:1) в матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги.
«Ми виглядали краще за суперника з самого початку поєдинку і гол, який забили Карпати, став, скоріше, випадковістю, ніж результатом гарної атаки. До речі, хочу підтримати нашого голкіпера, таке трапляється у футболі... Він - молодець! Сьогодні він провів відмінний поєдинок і не раз рятував нас у багатьох епізодах. Після другого забитого нами гола ми віддали ініціативу і грали по рахунку.
Незважаючи на візуальну перевагу суперника, ми контролювали ситуацію. Дуже щасливий, що, нарешті, вдалося забити гол і подвійно приємно, що він виявився переможним для нашої команди. Ми заробили важливі три очки. Цей гол я хочу присвятити Вісенте Гомесу і всьому нашому тренерському штабу. Вони продовжували вірити в мене, навіть не дивлячись на низьку результативність. Люблю нашу команду і буду боротися за Олімпік в кожному матчі! Ми заслуговуємо на те, щоб продовжувати підніматися в таблиці вище і вище!», - сказав Захеді.
Раніше повідомлялося, що Шахаб Захеді відкрив гольовий рахунок Ірану в чемпіонатах України.
Денис Шаховець Джерело: ФК Олімпік Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:20 18

Два попередні матчі суперників цієї весни завершилися з однаковим рахунком 4:1 на користь гірників