САБО: «Якщо Україна зустрінеться з росіянами на Євро-2020, то виграє»

Колишній тренер національної команди впевнений, що команда Андрія Шевченка на голову вища

Колишній тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо оцінив прогрес Романа Яремчука, а також пояснив, чому команда Андрія Шевченка сильніша за збірну Росії.
- З огляду на прогрес Яремчука та його результативність, після чемпіонату Європи він може виявитися в топ-клубі?
- Думаю, що так і станеться. Хлопець росте. Точно так же, як і Малиновський. Вважаю, що Руслан зробив помилку, виїхавши в Італію. Йому потрібно було вибирати Англію, де проводиться найсильніший чемпіонат в Європі. АПЛ - це показник сучасного футболу. В італійській Серії А Малиновський може трішки пропасти. Але тим не менш, він буде прогресувати.
Яремчук - активний, забивний, технічний нападник. Добре грає не тільки головою, а й внизу. Роман весь час знаходиться в русі. Він не належить до тих форвардів, які стоять в штрафному суперника і вичікують свій шанс. Яремчук зростає на очах. Упевнений, що Роман перейде в англійський, іспанський або німецький клуб.
- Росіяни розкритикували Яремчука за фразу: «Ми не Росія - обіграли Шотландію і розповідають, що візьмуть Євро». Чому слова Романа на них так подіяли?
- Це дурість нападати на футболістів. Якщо Яремчук так висловився, значить це його думка. Давайте подивимося після жеребкування в яку групу потраплять збірні Росії та України.
Вважаю, що на сьогоднішній день підопічні Шевченка перевершують команду Росії: в тактичному плані, за ігровим стилем. «Синьо-жовті» набагато вище північного сусіда.
Я не зміню свою думку, тому що суджу по матчам, які бачив. Упевнений, що якщо наша команда зустрінеться з росіянами на Євро-2020, то виграє.
Розклади для України: число суперників з 4-го кошика скоротилося до п'яти

Володимир Клепач Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 07:25 12

Наставник «Реала» провів розмову з Андрієм Луніним

Коментарі