Валерій ФЕДОРЧУК: «Не бачу нічого поганого в грі з Динамо другим номером»

Хавбек «Маріуполя» – про майбутній поєдинок 15-го туру УПЛ

Півзахисник «Маріуполя» Валерій Федорчук поділився очікуваннями від матчу 15-го туру української Прем'єр-ліги проти київського «Динамо».
- Готуємося в звичайному режимі, тренуємося, підходимо до цього матчу. Розуміємо, що «Динамо» - це серйозний суперник. Але у нас є ще час для підготовки. Всі хлопці здорові і готуються до гри. Сьогоднішнє тренування вийшло емоційним, було багато боротьби. Напевно, саме цього нам і треба в матчі з «Динамо».
- Зараз була міжнародна пауза. П'ять гравців «Маріуполя» грали за різні збірні, у «Динамо» багато збірників. Це якось позначиться на майбутній грі?
- Я думаю, позначиться. З власного досвіду скажу, що з одного боку, це добре - ти знаходишся в тонусі. З іншого боку - переїзди, перельоти позначаються. Плюс ти багато емоцій витрачаєш. Найважливіше - набратися правильних емоцій, відновитися і підготуватися. Ми знаходимося в рівних умовах.
- В Україні похолодало. Погодний фактор вплине на матч?
- Зараз уже кожен день холодно - ми звикли тренуватися в таких умовах. І нам, і супернику буде холодно. Це нормально для цієї пори, тому ми на погоду уваги не звертаємо.
- «Другим номером» будете грати?
- Цього я вам не скажу - краще у головного тренера дізнатися. У нас є ще час вивчити суперника і підготуватися. Але, якщо нам доведеться грати «другим номером», то я не бачу нічого поганого. Ми практично ніколи не граємо так - ми намагаємося діяти «першим номером». Подивимося... Ми хочемо показати хорошу гру і здобути позитивний результат.
Матч «Динамо» - «Маріуполь» відбудеться в неділю, 24 листопада. Початок о 17:00.
Денис Шаховець Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 03:03 0

Головний тренер збірної Англії прокоментував перемогу над Словаччиною

Футбол | 30 червня 2024, 14:57 32