Український ХАЛК: «Думав, що мене в ПАР зафукають, але вийшло навпаки»

Український боксер Ігор Шевадзуцький провів кілька боїв у Південній Африці

Перспективний український боксер суперважкої ваги Ігор Шевадзуцький (3-0, 3 КО) на прізвисько Халк розповів про свою кар'єру, боях в ПАР і багато іншого:
«Африка? Було незрозуміло і незвично. У нас починалося літо, а там - зима. Було важко тренуватися. А так, ПАР в деяких моментах розвинена навіть краще ніж Україна. У тих же дорогах, там вони просто ідеальні. В цьому багатьом країнам повчитися потрібно. Боксувати з африканськими суперниками ще страшніше, ніж битися з хлопцем, у якого є яскраво виражена школа. Незрозуміло, звідки він б'є: руки летять з-під п'ят, з-під лоба - незрозуміло, що потрібно робити, як ухилятися.
Моє прізвисько Халк? Спочатку я до цього скептично поставився, ну а потім сподобалося. Коли я в Африці виходив, то вболівальники скандували: «Халк! Халк!» Прикольно. Це позитивний персонаж, сам по собі хороший, але в момент люті готовий розривати. В принципі, як і я.
Коли я виходив на другий бій, то бився в місці, де були тільки одні темношкірі. Налаштовувався на те, що мене там зафукають, зафакають. А вийшло зовсім навпаки. Я виходив в ринг, і всі тягнули мені кулачки, кричали: Come on! Я навіть потім, як переглядав відео бою, то почув, що вони кричали: «Кличко! Кличко!» Їх позитивне ставлення відчувалося. Люди тепло ставляться.
Хочеться увійти в топ-100. Але я не знаю, коли це вийде. А так, звичайно, хочу підвищувати свій рівень».
Микола Степанюк Джерело: Luckypunch.net
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 11

Україна спокійно обіграла Естонію

Коментарі