Жерар ПІКЕ: «Моєю останньою командою в кар'єрі буде Барселона»

Досвідчений іспанець збирається дограти в каталонському клубі до кінця контракту

Багаторічний лідер захисту «Барселони» Жерар Піке заявив, що каталонський клуб буде останнім в його кар'єрі.
Також 32-річний іспанець натякнув, що може завершити кар'єру після закінчення поточного контракту з «Барселоною», який розрахований до 2022 року.
«Я завжди це говорив, моєї останньої командою буде «Барселона». У мене немає абсолютно ніякого наміру носити футболку будь-якого іншого клубу, адже я граю в футбол в основному тому, що був у клубі все своє життя. Для мене той факт, що я граю за «Барсу», - найбільша мрія, моєю єдиною мрією в дитинстві було носити футболку «Барси».
Поки відчуваю себе сильним і готовим, я буду носити футболку «Барселони», як тільки це закінчиться, я піду з футболу. Контракти потрібно виконувати, тому я збираюся виступати за команду до 2022 року, але у мене немає кулі передбачень, і я не знаю, чи зможу я це зробити. Якщо я побачу, що втрачаю важливість, що не граю на належному рівні, у мене не буде проблем з тим, щоб піти раніше. Я думаю, що цього не станеться, тому що я знаю себе: я зможу дотягнути до 2022 року, але ви ніколи не можете знати напевно», - сказав Піке.
Нагадаємо, що Жерар Піке є власником ФК «Андорра».
Максим Гаптар Джерело: Mundo Deportivo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 20:30 14

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок