ЛОМАЧЕНКО: «Альваресу підбирають супротивників, які пройшли свій пік»

Український боксер - про секрет успіху мексиканця

Володар трьох чемпіонських поясів в легкій вазі український боксер Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) розповів, як команда Сауля Альвареса (53-1-2, 36 КО) підбирає собі супротивників.
«Альвареса правильно і «цікаво» підводять до боїв. Йому вибирають опозицію, яка, начебто і з ім'ям, але не на топ-рівні, не на тому піку, на якому була. Він же не піднявся до Сергія (Ковальов - прим.), Коли той два роки тому був на піку. Зараз же він не домовився про бій з Біволом або Бетербієвим. Він вибрав Сергія - бійця, який весь свій потенціал вже показав.
Я після їх бою з Ковальовим розмовляв з батьком, з друзями. Кажу: «Цікаво виходить, людина піднялася на вагову категорію вище, відбоксувала з чемпіоном світу і отримала визнання». Відразу порівнюю себе. Я боксую теж не в своїй ваговій категорії, в 61 кг з олімпійським чемпіоном і офіційним претендентом. В нашій ваговій категорії він один з найсильніших. Я у нього вдома відбоксував, переміг і це якось дивно сприйнялося: «Так він таки не нокаутував». Люди не зовсім об'єктивно це оцінюють», - сказав Ломаченко.
Нагадаємо, в ніч з 2 на 3 листопада в Лас-Вегасі Альварес жорстко нокаутував Ковальова в 11 раунді.
Володимир Клепач Джерело: LOMA Official TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3

У Ла Лізі зіграє Тібо Куртуа, а проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
Коментарі