Daily Mail: Збірну Росії можуть виключити з Євро-2020

Росіяни можуть бути відсторонені і від участі в Олімпіаді 2020 у Токіо

Британська газета Daily Mail повідомила, що Росію можуть відсторонити від участі в найбільших спортивних змаганнях і позбавити права проводити турніри, якщо буде доведено факт фальсифікації даних в московській антидопінгової лабораторії.
Видання стверджує, що Росія може бути відсторонена від участі в Олімпіаді 2020 на Токіо, а також збірна Росії з футболу може не поїхати на чемпіонат Європи 2020. Крім того, у Санкт-Петербурга буде відібрано право проводити матчі континентального турніру.
Виконавчий комітет Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) збереться 9 грудня для аналізу аномалій в результатах лабораторних досліджень московської лабораторії з січня 2012 року по серпень 2015 року. Виконком може прийняти рішення про невідповідність російського антидопінгового агентства RUSADA. Швидше за все, Росія оскаржить санкції, і справа буде передана до Спортивного арбітражного суду.
Якщо CAS вважатиме російську сторону винною та погодиться з рекомендованими санкціями, Росія може зіткнутися з повною забороною на участь в таких заходах як Олімпійські і Паралімпійські ігри в Токіо, а також футбольний турнір Євро-2020, одним з господарів яких повинен стати російський Санкт-Петербург.
Микола Степанюк Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 0

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі