Еліна СВІТОЛІНА: «Найбільше хочу перемогти на турнірі Великого Шолому»

Українська тенісистка розповіла про плани на наступний сезон

25-річна українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла, коли має намір стати першою ракеткою світу, і поділилася планами на наступний сезон.
- Чим ви плануєте займатися, коли досягнете головних цілей - стати першою ракеткою світу, отримати олімпійську медаль?
- Звичайно, я думаю про майбутнє. Мені б хотілося мати свій бізнес, відкривати нові успішні проекти. Зараз я інтенсивно вивчаю психологію і здорове харчування. Ці напрямки мені дуже подобаються і, можливо, саме ці знання я зможу застосувати. Мені хотілося б, щоб мій майбутній бізнес був пов'язаний зі здоровим способом життя. Також я розглядаю сферу нерухомості.
- До речі, ви вже відчуваєте себе готовою стати першою ракеткою світу?
- У наступному сезоні у мене є всі можливості для досягнення цієї мети. Я вже досить багато часу провела в Турі і набралася досвіду. Тепер все залежить від виконання завдань, плану гри на кожен матч і моєї готовності. Для мене ще дуже важливо завжди бути психологічно у формі: бути готовою боротися за кожен матч зі свіжими силами. Так як в тенісі ігровий сезон є одним з найдовших в спорті, досить-таки важко цього досягти. Але я вважаю, що це приходить із досвідом.
- Яких професійних успіхів можна чекати від вас в 2020-му році?
- У мене грандіозні плани, але найбільше мені хотілося б перемогти на турнірі Великого Шолому. Це одна з основних моїх цілей. Але найголовніше зараз - відновити здоров'я, щоб не турбувала біль в коліні. Коли я відчуваю себе здоровою, можу добиватися високих досягнень.
На поточний момент Світоліна посідає 6-е місце в рейтингу WTA.
Михайло Шаповалов Джерело: tochka.net
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 00:11 1

У віці 85 років пішов з життя Сесар Луїс Менотті

Коментарі