ФЕДЕЦЬКИЙ: «Не розумію, чому Шевченко не звертає уваги на Зозулю»

Український форвард «Альбасете» в хорошій формі, вважає фахівець

34-річний екс-захисник збірної України Артем Федецький не розуміє, чому головний тренер збірної України Андрій Шевченко не викликає в національну команду 30-річного нападника «Альбасете» Романа Зозулю.
«Що стосується хлопців, які замінили основних гравців, то по цій грі хороших слів заслуговує Сидорчук, який вийшов на свій колишній якісний рівень. Кому потрібно додати, так це Шепелєву. Відзначив би ефективну гру Яремчука, якого можна сміливо назвати королем штрафного майданчика. Маючи один-два моменти, він їх реалізує. А це говорить про клас нападника. Давно в збірній не було такого форварда, який «кошмарить» захисників.
Останнім був Роман Зозуля, постійно напружував своєю працездатністю суперників. Їх стиль дуже схожий один на одного. До слова, мені не зрозуміло, чому головний тренер не звертає уваги на нього. Він зараз в хорошій формі і заслуговує виклику в збірну. Але це тільки моя думка, я нікому її не нав'язую. Так, він грає в іспанській Сегунді, яка не поступається нашій Прем'єр-лізі, а в деяких компонентах може бути і сильніше», - вважає Федецький.
В активі Зозулі 32 матчі у складі збірної України, де він забив 4 м'ячі.
Михайло Шаповалов Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:40 0

Головний тренер «Барселони» пояснив, чому його команда програла

Коментарі