Мирон МАРКЕВИЧ: «Збірній України зараз не потрібно співати дифірамби»

Колишній наставник національної команди - про перспективи на Євро

Колишній наставник збірної України Мирон Маркевич прокоментував перспективи національної команди на Євро-2020.
- Зараз чуємо дуже оптимістичні прогнози. Наприклад, Йожеф Сабо бачить збірну України у трійці найкращих команд Європи. А ви?
- Я думаю, що зараз не потрібно співати дифірамби. Треба спокійно все проаналізувати. У нас є проблеми. У нас, в принципі, обойма - 13-14 футболістів. Дуже важливо, щоб на фінал ми поїхали повним складом. Щоб не було так, як вчора, - у того травма, в іншого травма… Тож потрібно вгамуватися з дифірамбами і спокійно готуватися до фіналу.
- На Євро-2020 маємо теоретичні шанси перетнутися із Росією. Вже зараз стартував інформаційний обмін ударами. Ви уявляєте собі, що може бути, коли цей матч стане реальністю?
- (Усміхається) Поки що не уявляю. Давайте дочекаємося жеребкування і побачимо, хто нам випаде, на кого виходимо. Зараз головне - спокійно готуватися. Дай Боже, щоб усі були здорові і повним складом поїхали на Євро.
Чи хотів би я, щоб Україна довела свою перевагу над Росією в особистому матчі? Чесно кажучи, навіть про це не думаю. Чому б не довести, скажімо, збірній Німеччини, що ми - сильніші? Зациклюватись на Росії не потрібно.
Володимир Клепач Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі