Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Найважливіше – забути про рахунок 5:0»

Екс-гравець збірної України – про майбутній матч із Сербією

34-річний колишній футболіст збірної України Артем Федецький поділився очікуваннями від матчу команди Андрія Шевченка проти Сербії. Нагадаємо, в першому колі жовто-сині у Львові здобули перемогу з рахунком 5:0.
«Найважливіше в матчі-відповіді забути про рахунок 5:0. Не малювати мильні бульбашки, що в цьому поєдинку буде також все гладко. Хоча і у Львові не було легко. Просто хлопці перейнялися аурою львівського духу, божевільною підтримкою уболівальників, і в такій обстановці не могли не бути переможцями.
У Белграді нас чекає пекельний прийом місцевої торсиди, і під шум трибун потрібно бути готовим до провокацій з боку сербських футболістів. Думаю, вони вивчили гіркий досвід, проаналізували поразку, і напевно відмовляться від гри в три центральні захисники. Напевно зараз цього не буде.
Хлопцям потрібно бути холоднокровними. На них не тисне надскладне завдання, бо ми вирішили завдання виходу в фінал Євро. Проте, вони захочуть закінчити офіційний рік жирною і красивою крапкою, в чому я й впевнений», - сказав Федецький.
Заключний матч відбору на Євро-2020 Сербія - Україна відбудеться в неділю, 17-го листопада. Початок о 16:00 за Києвом.
Денис Шаховець Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі