Руслан РОТАНЬ: «Ніхто трагедії не робить, ми на правильному шляху!»

Коуч молодіжки зазначив, що команда наробила помилок на багато ігор вперед

Наставник молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував поєдинок кваліфікації Євро-2021 U-21 проти Данії (2:3):
- Гра сьогодні розпочалася не так, як ми того бажали. Ми наробили індивідуальних помилок на багато ігор уперед, але саме на помилках і треба вчитися. Лише за рахунку 0:2 вдалося дещо переламати гру, тому я хочу подякувати хлопцям за характер. У другому таймі ми зіграли набагато краще і могли довести поєдинок навіть до перемоги, якби арбітр поставив пенальті, який на мою думку, був стопроцентний.
При цьому грою я незадоволений, адже результат міг би бути кращим. Хочу подякувати львівським вболівальникам за чудову атмосферу на стадіоні. Це було справді чудово, і молоді футболісти відчули це на собі. Я вибачаюсь перед глядачами за сьогоднішню поразку, але сподіваюсь, що з кожним матчем ми будемо грати все краще і краще.
- Не будемо робити трагедії з цієї поразки, адже попереду ще шість матчів...
- Так, дійсно, ніхто трагедії і не робить. Я все-таки впевнений, що ми знаходимося на правильному шляху. Ми перебудовуємося, тому в наступному році результати мають бути кращими.
- Чи не вважаєте ви, що креативність Цитаішвілі заслуговує більше ігрового часу?
- Я згодний з вами, що креативність на це заслуговує. Але в нас є і інші креативні гравці, той же Богдан Леднєв. Можливо, у нього сьогодні був не найкращий матч, але, наприклад, той факт, що цей гравець має більше ігрового часу у Прем'єр-лізі, грає на його користь. На жаль, після такого невдалого початку вся команда отримала психологічний удар, і Леднєв в тому числі. Тому весь перший тайм фактично для нас випав з гри.
- Що змінилося після перерви? Що ви сказали гравцям у роздягальні?
- Я просто попросив їх заспокоїтися. Перестати робити дитячі помилки. Попросив, щоб швидше працювали з м'ячем і грали гостріше. Робити те, чого не вистачало у першій половині гри.
- Здається, що ви сказали у перерві нашим хлопцям якось по-іншому грати проти Андреаса Ольсена?
- Так, я думаю, ви всі знаєте трансферну вартість цього гравця. Десь близько восьми мільйонів євро. Це індивідуально дуже сильний футболіст.
Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 13:11 1

Матчі заплановані на 29 травня і 2 червня

Коментарі