РОТАНЬ: «Ми хочемо не підлаштовуватися під Данію, а покращувати свою гру»

Наставник збірної України U-21 про матч відбору на Євро-2021

Головний тренер збірної України U-21 Руслан Ротань поділився своєю думкою про майбутній матч кваліфікації Євро-2021 U-21 проти збірної Данії, який пройде у Львові 15 листопада.
- Настрій у нас бойовий. Ми очікуємо дуже складного поєдинку з лідером нашої групи. Збірна Данії - дисциплінована команда з кваліфікованими виконавцями у складі.
Що стосується нашої команди, то в нас є деякі проблеми кадрового характеру. Але, думаю, завтра це не позначиться на потенціалі збірної.
- Наскільки збірна Данії - складний суперник?
- Вона дуже добре підготовлена фізично й тактично, але збірна України не збирається підлаштовуватися під опонента. Ми хочемо покращувати свою гру.
- Що для вас завтра буде в пріоритеті - гра команди чи результат?
- Я вже не раз говорив, що ми будуємо гру. Але Львів - це особливе місце для збірних України, тому хлопцям я вже сказав, що тут іншого результату, окрім перемоги, від нас не чекають, тож відповідальності за результат ніхто з команди й тренерського штабу не знімає.
- Що збірна України може протиставити лідеру нашої групи?
- Як я вже сказав, ми розбудовуємо дії молодіжної збірної. Команда хоче бути схожа на головну команду країни, щоб в майбутньому, переходячи туди, футболісти мали розуміння про принципи ведення гри.
- Ви сказали про проблеми. У чому вони полягають?
- До розташування збірної через травму спини не приїхав Владислав Вакула, прихворів Юхим Конопля, і є невеликі проблеми в Дениса Попова. Тому зі стартовим складом ми визначимося завтра ближче до обіду після консультацій з медичним персоналом.
- Чи дивилися ви всі матчі збірної Данії в поточному відбірному турнірі?
- Так, і хлопцям ми вже все показали і розповіли, як потрібно протистояти цьому супернику.
Максим Гаптар Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 5

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі