Дискваліфікований довічно футболіст виграв апеляцію у УАФ

Тарас Дурай довів свою непричетність до договірних матчів

Екс-гравець ПФК «Суми» Тарас Дурай, якого КДК УАФ довічно дискваліфікувала за участь в договірних матчах, довів свою чесність. 35-річний футболіст виграв апеляцію у Української асоціації футболу. Рішення ухвалене Апеляційним комітетом УАФ 10 жовтня, через півроку після початку розгляду апеляційної скарги.
Футболіст написав в Facebook підсумковий пост: «Не маючи ніяких доказів, не розібравшись в ситуації, КДК звинувачував мене в нечесній грі. Приймають рішення без присутності так званих обвинувачених, переносять слухання або призначають їх за добу-дві до початку, знову скасовують! А коли ти, нарешті, приїжджаєш з купою доказів, тебе просто або не слухають, або навіть не розуміють, про що конкретно ти ведеш мову!
Немає чітких футбольних питань і по суті, по-футбольному. Тому, швидше за все, і не розглядали надані документи і мультимедійні матеріали. УАФ КДК і Комітет етики з Баранкою на чолі такими рішеннями ламають футболістам кар'єру, оскільки для кожного футбол є не тільки роботою, якій віддано десятки років, але і певним сенсом життя».
Микола Степанов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 17:29 37

Одесити уникли поразки на 83-й хвилині

Коментарі