Гравця НБА дискваліфікували на 10 матчів за переїдання цукерок

Діон Вейтерс переїв цукерок з вмістом коноплі і поводився неадекватно

Клуб НБА «Майамі Хіт» дискваліфікував атакуючого захисника команди Діона Вейтерса на 10 матчів без збереження заробітної плати.
Баскетболіст поводився неадекватно в літаку під час перельоту з матчу в Денвері, штат Колорадо. Виявилося, що американець переїв цукерок з вмістом коноплі, яка дозволена до продажу в Колорадо, і у нього відбулася панічна атака.
Клуб опублікував заяву, в якій висловив розчарування діями спортсмена: «У цьому сезоні було кілька випадків, коли Діон демонстрував поведінку, яке шкодить команді. Він тимчасово відсторонений від чемпіонату на 10 ігор, включаючи матч з «Лейкерс» минулої п'ятниці, і зможе повернутися після гри з «Голден Стейт Ворріорс» 29 листопада».
Керівництво «Майамі Хіт» підкреслило, що пишається стартом сезону команди, і очікує, що все баскетболісти, включаючи Вейтерса, будуть вести себе відповідно до найвищих стандартів і демонструвати професіоналізм. Через пропуску великої кількості матчів Вейтерс також може втратити контрактний бонус в розмірі 1.2 млн доларів.
Микола Степанюк Джерело: НБА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 19:02 16

Відбувся останній тур чемпіонату Німеччини з футболу

Коментарі