Владислав КОЧЕРГІН: «Не знаю, чому фани не приходять на матчі Зорі»

Гравець сподівається побачити більше вболівальників на трибунах

«Зоря» в нинішньому сезоні показує цікавий футбол і бореться за 2-е місце, проте фани в Запоріжжі не дуже радують команду відвідуваністю.

Хавбек Владислав Кочергін сподівається, що ситуація зміниться. В останньому турі команда обіграла «Колос», а матч відвідали 2400 глядачів.

- Якби другий гол вдалося забити раніше, то напевно, гра йшла б зовсім інакше.
- Безумовно. Ще в перерві тренерський склад сказав нам, що без другого м'яча ми у «Колоса» не виграємо. Хотіли на самому початку другої половини зустрічі забити, щоб заспокоїтися. Не виходило. Але все ж в кінці матчу забили. Радий, що вдалося допомогти команді перемогти. Особливо радує 2-е місце в турнірній таблиці.

-Команда перемагає, набирає очки, знаходиться у верхній частині таблиці. Вчора був вихідний, відмінна погода. Що ще потрібно вболівальнику, щоб прийти на стадіон?
-Я не знаю, чому вболівальники не приходять на стадіон. Мені складно відповісти на це питання. Квитки на наші ігри недорогі. Кожна людина може дозволити собі їх купити. Будемо намагатися грати ще краще, більше забивати. Може це допоможе в майбутньому «привести» уболівальників на трибуни.

Іван Зінченко Джерело: ФК Зоря Луганськ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі