ДЕНИСОВ: «Події матчу Шахтаря з Динамо – це ганьба на всю Європу»

Спортивний журналіст вважає, що фанати принизили «Динамо»

Український спортивний журналіст Олександр Денисов висловився з приводу расистського інциденту в матчі чемпіонату України «Шахтар» - «Динамо»:
«Те, що сталося під час матчу «Шахтаря» з «Динамо» - це ганьба на всю Європу. Подивіться, як футболісти «Динамо» підтримували Тайсона і Дентіньо, яка по-європейськи сильна солідарність між, здавалося б, непримиренними суперниками на полі, яка повага один до одного. Ось це був момент для гордості.
А ті, хто ображав футболістів з гостьової трибуни на матчі «Шахтар» - «Динамо» расистськими витівками - це ганьба. Вони образили не тільки Тайсона. В першу чергу, вони принизили «Динамо», вони підставили клуб під гучний расистський скандал.
Я хочу підтримати Тайсона. Тайсон - ти гордість українського футболу. І в єврокубках ти феєрив, і за «Металіст» класно виступав, і за «Шахтар» творив просто фантастичні речі. Не звертай уваги на цих ноунеймів. Ти - зірка, ти - гордість українського футболу. Ти заробляєш очки для всієї України, не звертай уваги на цих ноунеймів. Вони тебе не гідні. Навіть в київському «Динамо» у тебе друзі, і вони тебе підтримують. А ось ті, хто на трибунах кричать расистські речівки - вони ніхто.
Ігор Михайлович, підтримайте український футбол і розберіться з цією проблемою. Крім вас порядок в цих секторах ніхто не зможе навести. Ніхто не зможе зробити так, щоб це припинилося. Від вас залежить якщо не все, то дуже велика частина того, щоб це зупинити. Це в цілому імідж і репутація, як ваша особисто, на європейській арені, так і клубу «Динамо і всього українського футболу. Завтра ці кадри облетять весь футбольний світ, і Європу, і Південну Америку, і всюди буде фігурувати гостьовий сектор «Динамо». Навіщо це треба? З цим треба покінчити раз і назавжди, тим більше, прецедентів була маса. Давайте ставити крапку в цій історії. Я думаю, все підтримають і Тайсона, і гравців «Динамо», які вчинили гідно і просто молодці».
Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 10:44 28

В'ячеслав розповів про сутички у матчі між командами U-19

Коментарі