Латвія обіграла Україну в фіналі турніру в Талліні

Олег Петров визнаний кращим голкіпером турніру

Збірна України з хокею програла у фінальному матчі Turkish Airlines Baltic Challenge Cup команді Латвії з рахунком 2:3. Зустріч пройшла з перевагою латвійської збірної, хоча рахунок відкрили підопічні Сергія Вітера. На 10-й хвилині Янішевський після передачі Тарана відправив шайбу в ворота. На жаль, підвели нашу команду часті вилучення в її складі. Латиші двічі реалізували чисельну перевагу, а ще одну шайбу провели в момент, коли наш п'ятий гравець тільки вийшов з лави штрафників.
Перед останнім періодом перевага суперника обчислювалася двома шайбами, але за 10 хвилин до закінчення матчу Лялька також покарав латишів за видалення в їх складі і скоротив розрив в рахунку до мінімуму. У кінцівці зустрічі українці мали шанс перевести гру в овертайм, але не реалізували гольовий момент. Відзначимо, що голкіпер нашої збірної Олег Петров був визнаний кращим воротарем турніру.
Turkish Airlines Baltic Challenge Cup. фінал
Україна - Латвія - 2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Голи: Янішевський (9:08), Лялька (49:54)
Україна: Петров, Дьяченко, Жовнір, Олексюк, Бойових, Григор'єв, Петрухно, Романенко, Сильницький, Таран, Бабинець, Буценко, Ворона, Гриценко, Коренчук, Куцевич, Луговий, Лялька, Мазур, Ромащенко, Савченко, Янішевський.
Льодова арена: «Тондіраба» (Таллінн, Естонія)
УКРАЇНА -ЛАТВІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Андрій Ковальов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 19 травня 2024, 08:32 0

Топ-гру видали лідери команди

Коментарі