Луїш КАШТРУ: «Ще нічого не програно і не виграно»

Наставник «Шахтаря» вважає, що «гірники» могли розраховувати на перемогу над загребським «Динамо»

Головний тренер донецького «Шахтаря» Луїш Каштру поділився враженнями про нічию із загребським «Динамо» (3:3) в поєдинку 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.
«Дуже складна гра для нас. У мене два відчуття було в кінці гри. Я засмучений, адже у нас була можливість перемогти. Гра була під нашим контролем. У команди була велика душа, яка дозволила дістатися бажаного результату. Дали потрібну енергію гравці, що вийшли на заміну. Але це не той результат, який ми хотіли, ми могли перемогти. Був момент у Матвієнка за рахунку 1:1, потім вилучили Марлоса, потім травма Степаненка... Сукупність речей набирала обсяг. Але футбол такий, цим він приваблює мільйони людей.
Нічого не програно і не виграно ще. В кінці потрібно було прибрати центрального захисника і випускати нападника, адже ми б вилетіли з Ліги чемпіонів. Ми вірили в цю заміну. Тете хороший в прострілах і зміщеннях, а Маркос Антоніо вийшов через травму Степаненка.
Всі ці заміни були в надії на хороший результат, і ми домоглися його. У гравців було це бажання і енергія. До матчу ми були на третьому місці, тепер - на другому. Ми постійно говоримо, що, незважаючи на досвідчених хлопців, важливо розвивати молодих, щоб вони були більш ефективними в Шахтарі», - сказав Каштру після матчу.
Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 15 травня 2024, 05:55 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді